MISS TATI

Etter flere år med ekstensiv livespilling har norsk/portugisisk/angolanske Miss Tati lenge imponert både konsertgjengere og musikkelskere i inn- og utland. I 2019 startet en ny epoke i Tati sin karriere i form av prosjektet Angola70 – et 11pers storband som spiller det beste av angolansk popmusikk fra 70-tallet!

Albumet Angola70 slippes i løpet av 2022.  Se Angola70 fra Trænafestivalen her

Miss Tati er også aktuell med to barneforestillinger:

– Miss Tati roter det til – en konsert bestående hennes tolkning av norske barnesanger oversatt til portugisisk, samt angolanske og portugisiske barnesanger oversatt til norsk. Passer perfekt for barn i alle aldre!

– Eyemba – en barneforestilling i Angola70 universet og en språkreise fra Norge til Angolas savanner hvor det glemte urspråk skal gjenoppdages.

Tati sine to DJ-prosjekt Multitati & Klubb Diaspora har også opparbeidet seg sterke rennommé etter fulle hus i Oslo og Bergen. Hun kan skreddersy settet sitt for alle typer arrangement – bestående av RnB, funk, disco og hiphop fra alle verdenshjørner, med et spesielt fokus på afrikansk og verdensmusikk.

Live-omtaler:

Træna 2021: Miss Tati bød på 70-talls vibber og glemte språk da hun gjestet Trænafestivalen
Træna 2021: Perle
6/6 – by:Larm 2015 – Hun er i alle fall oppskriften til suksess på by:Larm, for det er ikke mange som gjør dette etter henne
5/6 – by:Larm 2015 – Vi har sett Miss Tati mange ganger før. Det er alltid bra. Derfor var det eneste som var galt med Miss Tatis konsert under By:Larm et ønske om mer
5/6 – Øyafestivalen 2015 – Hendes musik bærer en iboende frihed, som løfter stemningen til ubeskrivelige højder på denne festivaldag
5/6 – Nattjazz 2014 – Overbeviste stort

Anmeldelser av albumet «Finally, Tati!»:
6/6 – Bergensmagasinet – Dette er bra på så mange måter
5/6 – Bergens Tidende – Platen er rett og slett en demonstrasjon av Miss Tatis grenseoverskridende bredde
5/6 – NRK P3 – Debutalbumet til soulmissen Miss Tati innfrir
5/6 – Stavanger Aftenblad – Norges mest spennende r&b-artist har endelig fått den sounden hun fortjener
5/6 – Dagsavisen – Etter å ha vært et velkjent navn på konserter og festivaler i flere år kommer Miss Tati med sitt første album i dag. Det viser seg at det var på høy tid. 

HJEMMESIDE

SOSIALE MEDIER

BOOKING