KRISTI BRUD

Lyden av ekte, bankende hjerteslag fra Kristi Brud!

Fire av de originale medlemmene fra sagnomsuste Hjerteslag har fått med seg Perlen fra Egge og stiger opp av asken som en storslått fugl føniks av superfengende gitarrock. Bandet slapp nettopp debutsingelen ”Spiller Ingen Rolle” til storslått mottakelse og umiddelbar booking til Bergenfest. Et drivende mesterverk med fengende pop-melodier og allsang-tendenser, kledd i et slør av bittert mørke. En nådeløs og ærlig tekst som hinter om et oppgjør eller et punktum – og veien bort fra det.

Det er skyhøye forventninger til bandet, og de innfrir langt over det vi kunne håpet på. Det slippes ytterligere en singel før nyttår, og 2023 blir definitivt Kristi Brud sitt år. Foruten Hjerteslag så er dette en samling med briljante hoder som også er knyttet til en herlig bredde med prosjekter som Vestindien, Egge, Professor Pez og Soft Ride.

Kristi Brud debuterte live tidligere denne måneden på et utsolgt Landmark i Bergen, og deretter en utsolgt konsert på Victoria i samme by bare en uke etterpå. Dette er norsk pop/rock-historie in the making.

“Mørke gitarharmoniar, eit arrangement som berre veks og veks, og ei monumental avslutning med eit refreng som burde bli ein allsangfavoritt”
– NRK P3

“(…) rå energi og som oser av bitterhet. (…) så effektivt ordlagt, og orkestrert, i sin tragikomiske tonalitet: Et spor du både kan danse og tute til – en trøst og en oppkvikker. Et befriende hjertesukk fra et gammelt Hjerteslag.”
– TBA

“Er dette årets beste låt?”
– GAFFA

“Her får både tyngden og dynamikken som følger av bandets tre gitarer, utfolde seg, holdt sammen av et nokså anstendig refreng. Det er dog gitarharmoniene og de enkle, sylfrekke tekstene som er beholdningen her.”
– Bergens Tidende

SOSIALE MEDIER

BOOKING