REAL ONES

Real Ones har lenge vært Norges i særklasse beste liveband. Kanskje er de Norges beste band, punktum.

– Sven Ove Bakke, Dagbladet

I over 25 år har Real Ones imponert som et fantastisk liveband. De startet som et rent folkemusikkband, men som følge av en stadig søken etter nye uttrykk har de siden da utviklet seg til å bli et av Norges mest særegne ensembler i krysningspunktet mellom folk, pop, rock med klare referanser til verdensmusikk og elektronika.

Real Ones har alltid mottatt svært gode kritikker for sine plater og har blitt godt mottatt av publikum verden over. 1994 holdt Real Ones sin første konsert i Bergen. 25 år, 12 album, 4 EP’er, 2 Spellemannpriser, 975 konserter i 15 land på 3 kontinenter senere, er de fem barndomsvennene klare for nye eventyr!

Real Ones har nylig avsluttet arbeidet med sin trettende plate, produsert av Matias Tellez. Høsten 2022 slippes de første singlene, og albumet ventes til vinteren.

Konsertanmeldelser:
5/6 – Bergens Tidende – Den Nationale Scene 2019 – Real Ones er klare for 25 nye år
5/6 – Bergensavisa – Den Nationale Scene 2019 – 25 år til, takk!

Ameldelser av «LIVE»:
6/6 – Bergensmagasinet – Låtene deres er fra øverste skuffe
5/6 – Bergensavisa – Verdensmusikk på høyeste nivå

Anmeldelser av «Hey Future, Hey Past»:
5 – Bergens Tidende – Real Ones kan ikke lage dårlige album. De har det rett og slett ikke i seg.
5 – Bergensavisa – Evnen til å stake ut en tydelig kurs, holde seg på stien og bare bli skarpere og bedre er det ikke mange som innehar. Det har Real Ones.
5 – Fædrelandsvennen – Trondheim har sitt Motorpsycho, Bergen har Real Ones. De er ikke så ulike, og det er mulig å digge dem begge.

HJEMMESIDE

SOSIALE MEDIER

BOOKING