TARJEI STRØM

Tarjei Strøm er en svært ettertraktet seremonimester, konferansier og DJ, og det er kanskje ikke så rart; Til daglig finner du han  bak trommesettet til bla. Ylvis-brødrene og Kjartan Lauritzen. Som en av landets desidert mest profilerte trommiser, har han også blitt hanket inn til å spille med alle fra Turboneger til Knutsen & Ludvigsen, fra Kaizers Orchestra til Maria Mena, fra Lars Vaular til Kurt Nilsen og Staysman osv. Foruten utallige Ralph Myerz & The Jack Herren Band, Datarock og Ylvis innspillinger, har du garantert hørt Tarjei spille trommer på noen av Sondre Justad og Sigrids største hits.

Det siste årene har du kunnet se Tarjei som programleder i ukentlige direkte-sendinger på NRK1-storsatsingen Norge Nå, samt som programleder for større NRK produksjoner som Spellemannprisen, MGP og Sommeråpent, for å nevne noe. Bare i 2018 ledet Tarjei nærmere 100 (!) direktesendte sendinger i aller beste sendetid på NRK 1!

Tarjei jobbet som programleder for Tv2 i 2015 og 2016 og deres storsatsing “The Stream”, som høstet Gullrute-pris og stod for Norgeshistoriens aller største TV salg, da Amerikanske NBC kjøpte konseptet. Suksess-serien “Ukjent Arving”, med Tarjei som programleder har gått på nrk siden høsten 2020.

I tillegg til en imponerende TV-karriere, har han også markert seg som programleder og konseptutvikler av de kritikerroste radioprogrammene Sexy (NRK P3 2009 – 2011), Mytehjørnet (NRK P1 2010 – 2015) og Stjernepose (NRK P13 2013 – 2017), og var  i 2019/2020 programleder på NRK P1 sin store lørdagssatsing “Lørdagsliv”.

Som DJ har Tarjei også en lang og stødig merittliste, med store opptredener for bl.a. Petter Stordalen, Tv2, Sykkel-VM, Mediedagene, Gullruten, Festplassen i Bergen 17. mai samt på flere av landets største festivaler og klubber. Tarjei kan spille alt fra pumpende klubbsett til rene rocke-sett og skreddersyr selvsagt kvelden med arrangør etter ønske.

Som konferansier har Tarjei årelang erfaring med å fasilitere store og små kvelder, for et bredt publikum. På merittlisten finner du bl.a. TV2’s Høstlansering, Den Store Sykkel VM-åpningen i Bergen, 17. mai avslutning i Bergen, BT-Prisen, Sparebanken Vest sin Hjertebank samt store eventer og konferanser for aktører som PWC, Evry, Galleriet, Platou Sport, Bergens Tidende, Schibsted Gruppen for å nevne noen.

Tarjei leder deg gjennom kvelden på en utadvendt, morsom og ikke minst stødig måte, og legger opp kvelden tett sammen med arrangør. I programmene Norge Nå og Sommeråpent intervjuet Tarjei daglig alt fra topp-politikere via Norske kjendiser til mannen i gaten, og kan fint bytte ut arrangementets taler og oppsummeringer av tingenes tilstand, med seriøse eller mer uhøytidelige intervjuer med bedriftens ledere/nøkkelpersoner osv, noe vi har veldig god erfaring med. Bruker du Tarjei som konferansier, kan man også spe på festen med en forrykende trommesolo-åpning, eller avslutte kvelden med et ellevilt DJ sett med fest-garanti – eller kanskje alt på én gang? Her er det bare fantasien som setter grenser!

SOSIALE MEDIER

MUSIKK

BOOKING