LARS VAULAR

Lars Vaular har vært en publikumsfavoritt siden han regjerte hitlistene i 2010 med «Rett opp og ned», og satt en helt ny standard for norsk hiphop med albumutgivelsen «Helt om natten, helt om dagen» samme år. Siden har han markert seg som en av Norges største artister, og har gjennom samarbeid med artister som Kamelen, Astrid S, Bjørn Eidsvåg, Unge Ferrari og Myra befestet sin posisjon som en artist som overskrider både sjangre og generasjoner. Dette har gitt ham fem Spellemannspriser og hedersprisen på P3 Gull.

Etter et avbrekk på nesten to år kom bergenseren tilbake med ny energi på singelen «Kroppsspråk», som han fremførte på Senkveld og frokost-TV i Uganda. En personlig danselåt, produsert med Frode Kvinge Flatland. Singelen streamet ca 260.000 ganger de første 5 dagene, og har passert 5 millioner avspillinger.

«Den nye musikken jeg jobber med blir veldig spennende å spille live. Sangene er nære og personlige, men har også et godt dansetempo som sammen med det visuelle kommer til gjøre konsertene til noe helt spesielt!»

Lars Vaular har, igjen og igjen, blitt priset for sine liveshows og har over 500 konserter på CV-en. I 2017 avsluttet han Øyafestivalen på bombastisk vis med et gedigent show der ti år med hits og stor kunst ble oppsummert.

Nå er han aktuell med den nye storsatsingen fra NRK, Verden Er Min, som allerede har fått terningkast 5 i Bergens Tidende

Anmeldelser av «Flere Steder Alltid»:
6/6 – Bergens Tidene – Et unikum i norsk musikk
5/6 – VG – Nært og inderlig
5/6 – Dagsavisen – Sjefen e tebake på jobb

Anmeldelser av singler:
6/6 – Bergens Tidende – «To Minutter» ft. Röyksopp – Vellykket stjernemøte
5/6 – NRK P3 – «To Minutter» ft. Röyksopp – Hardt og enkelt når Vaular og Röyksopp forener krefter
5/6 – VG – «Kroppsspråk» – Danser med tårer i øynene

HJEMMESIDE

SOSIALE MEDIER

BOOKING