LARS VAULAR

Lars Vaular har vært en publikumsfavoritt siden han regjerte hitlistene i 2010 med «Rett opp og ned», og satt en helt ny standard for norsk hiphop med albumutgivelsen «Helt om natten, helt om dagen» samme år. Siden har han markert seg som en av Norges største artister, og har gjennom samarbeid med artister som Kamelen, Astrid S, Bjørn Eidsvåg, Unge Ferrari og Myra befestet sin posisjon som en artist som både transenderer sjangre og generasjoner – hvilket har gitt han fem Spellemannspriser og hedersprisen på P3 Gull.

Etter et avbrekk på nesten to år er bergenseren tilbake med ny energi på sin nye singel «Kroppsspråk», som han fremdørte på Senkveld og frokost-TV i Uganda. En personlig danselåt, produsert med Frode Kvinge Flatland. Singelen streamet ca 260.000 ganger de første 5 dagene, er i skrivende stund over 1.7 millioner og når 2 millioner ila neste uke.

«Den nye musikken jeg jobber med blir veldig spennende å spille live. Sangene er nære og personlige, men har også et godt dansetempo som sammen med det visuelle kommer til gjøre konsertene til noe helt spesielt!»

Lars Vaular har, igjen og igjen, blitt priset for sine liveshows og har over 500 konserter på CV-en. I 2017 avsluttet han Øyafestivalen på bombastisk vis med et gedigent show der ti år med hits og stor kunst ble oppsummert.

Live-anmeldelser:
6/6 – Nordlys – Winterland 2020 – Episk maktdemonstrasjon
5/6 – iTromsø – Winterland 2020 – Skrudde opp tempoet, og gikk full sirkel
10/10 – Musikknyheter – Sentrum Scene 2019 – Publikum får oppleve utsøkte og geniale musikkstreker
6/6 – Gaffa – Sentrum Scene 2019 – Sjefen er tilbake på topp
5/6 – Bergens Tidende – USF Verftet 2019 – Tilbake med fullt party
5/6 – Bergensavisen – USF Verftet 2019 – https://www.ba.no/kultur/pulsen/konsert/vaular-droppet-flere-av-sine-storste-hits/r/5-8-1162438
5/6 – Aftenposten – Havnafestivalen 2018 –Lars Vaular imponerte stort under Oslos nye hiphop-event

Live-anmeldelser Øya 2017:
6/6 – Gårsdagens konsert stadfester hans posisjon som rap-kingpin i dette landet
6/6 – Vaular styrker sin posisjon som en av de fremste liveartistene her til lands. For hvor var du da Lars Vaular leverte sitt livs største opptreden?
6/6 – Lars Vaular har ikke klart å kalle Oslo for “hjem” enda, men tar Oslo-publikumet helt hjem likevel
5/6 – Vaular overbeviser, og demonstrerer at han er i en egen klasse blant norske liveartister i det som er et stødig og tidvis ambisiøst show
5/6 – Redefinerte machorapper-rollen iført brudekjole
5/6 – Tronen som Norges beste rapper er fortsatt utfordret, men i kveld siktet Vaular mot å bli Øya-ukens store entertainer – og han var ikke langt unna.
9/10 – Bergens store sønn entrer scenen iført noe så vilt og unorsk som en brudekjole med et gigantisk slør som heises opp over han

Anmeldelser av «Flere Steder Alltid»:
6/6 – Bergens Tidene – Et unikum i norsk musikk
5/6 – VG – Nært og inderlig
5/6 – Dagsavisen – Sjefen e tebake på jobb

Anmeldelser av singler:
6/6 – Bergens Tidende – «To Minutter» ft. Röyksopp – Vellykket stjernemøte
5/6 – NRK P3 – «To Minutter» ft. Röyksopp – Hardt og enkelt når Vaular og Röyksopp forener krefter
5/6 – VG – «Kroppsspråk» – Danser med tårer i øynene