KAPLING!

KaPLiNG! (Elektropop, krautrock, drømmereggae, doble gitarsoloer og rikelig med kubjelle!) er et band som sikter seg inn mot alderssegmentet 0-100. En slags hybrid mellom Gorillaz, Tame Impala og Knudsen & Ludvigsen. Bandet ble startet i 2022 av Fredrik Vogsborg og Kjetil Aabø fra Casiokids, og det selvtitulerte debutalbumet “KaPLiNG!” slippes 3.november 2023. Låtene omhandler alt fra reiser i verdensrommet, ulykksalige sparkesykkelturer, usannsynlige bestevenner, leggetidens uunngåelige urettferdighet og en Laptop som er redd for omstart.

Bandet slapp nylig sin første singel «Dinosaur» på bergenslabelen Eget Selskap som handler om vennskapet mellom en dinosaur og en tissemaur. Selv om man er veldig forskjellige, kan man likevel være bestevenner, og ulikeegenskaper og superkrefter kan gjøre at vi står sterkere sammen. Tekstene har ofte også underliggende tolkninger som gjør at både barn og voksne kan kjenne seg igjen i tematikken på ulike nivå.

Live har de med seg et stjernelag av musikere, og med en gjennomført sceneproduksjon og velproduserte popsanger, leveres en fullverdig konsertopplevelse for alle i publikum.

Med andre ord, glimrende stemning for hele familien!

Live besetning:
– Fredrik Vogsborg: Vokal, gitar Casiokids/Aurora/The Megaphonic Thrift/Silja Sol/Young Dreams m.m.
– Kjetil Aabø: Vokal, bass Casiokids
– Linn Frøkedal: Synth, gitar, vokal Misty Coast/The Megaphonic Thrift/Silja Sol m.m.
– Kim Åge Furuhaug: Trommer, vokal Orions Belte/The Alexandria Quartet/Casiokids m.m.
– Chris Holm: Gitar, bass, bongos, vokal Sondre Lerche/Orions Belte/The Alexandria Quartet/Young Dreams m.m.

BOOKING