HANNAH STORM

22 år gamle Hannah Storm vokste opp i et musikalsk hjem i Oslo, og begynte å skrive egne sanger allerede da hun var sju år gammel. Etter å ha sunget i kor i 13 år, samt fullført utdannelse på musikklinja på Foss vgs, jazzlinja på Toneheim Folkehøgskole og ved LIMPI (Lillehammer Institute of Music Production and Industries), sendte Hannah ut noen demoer til noen utvalgte aktører i musikkbransjen.

Etter flere lengre opphold i Bergen (hvor hun også er tilknyttet Made Management) ble hun raskt en del av byens unge musikkmiljø, og begynte å samarbeide med etablerte artister, låtskrivere og produsenter som Sondre Lerche, Vetle Junker og Matias Tellez og Odd Martin Skålnes, folk som har jobbet med bl.a Aurora og Girl in Red. Bergenssamarbeidet bar frukter musikalsk, og i mars 2021 pakket hun kofferten og gjorde Bergen til sin nye hjemby.

Høsten 2021 tok hun nye steg. Hun signerte platekontrakt med Petroleum Records og under bransjefestivalene Vill Vill Vest og Bylarm fikk hun både publikum, anmeldere og bransje til å måpe. Rett etter sistnevnte festival ble Hannah booket direkte til Øya 2022!

Hannah Storm er ikke redd for å male på det største melodiske lerretet med både organisk og ektefølt pensel, og det er sjelden at en artist i startgropen av karrieren leverer musikk som låter så stort. Det vil nok de heldige som har fått oppleve hennes gåsehudfremkallende liveopptredener også kunne skrive under på.

Live-anmeldelser:
6/6 – by:Larm 2021 – Dagbladet – Tonen og klangen i stemmen bærer hele veien inn i Bylarm-natta
5/6 – Vill Vill Vest 2021 – BT – Her ble absolutt alle forventninger oppfylt

SOSIALE MEDIER

MUSIKK

BOOKING

Agent: Thomas Paulsen