FRED WELL

Bak artistnavnet Fred Well og den silkemyke, krystallklare stemmen skjuler Fredrik Bertheussen Brurås fra Bergen seg. Som tidligere frontfigur i bandet The Well har han de siste årene solgt ut Det Akademiske Kvarter i Bergen gjentatte ganger, gjort egen headliner-konsert på USF Verftet og vært support for The Script i Oslo Spektrum.

Hans første konsert som soloartist var for et utsolgt Scala i London mens hans norske debut var for et fullsatt Kvarteret under Vill Vill Vest 2017 i Bergen. NME utnevnte han da som en av de mest spennende artistene på festivalen, mens Einar «Engelen» Engelstad Bergens Tidende trillet 5-er på terningen med følgende lovord: – En silkemyk soulstemme kombinert med fengende sanger av det slaget som appellerer både til hjerte og ører. Selvsikkert og scenevant. Kvalitet i alle ledd.

For tiden utgjør Fred Well ¼ av Cabin Fever som kommer til å smelle i 2021, og parallelt vil det kommer ny musikk fra hans soloprosjekt fra og med våren 2021.

Liveanmeldelser:
5/6 – Vill Vill Vest 2017 –  En silkemyk soulstemme kombinert med fengende sanger av det slaget som appellerer både til hjerte og ører

Anmeldelser:
5/6 – Bergens Tidende – Superhero» er en lettbeint, berusende låt
Clash Music –Fred Well’s Effervescent Pop Vision Is Immediately Addictive
NME – Sensual and silky smooth R&B that you can’t help but be seduced by
We Love Nordic – Fred Well is definitely one of the artists to watch out in 2018!