FRED WELL

2018 var er travelt år for Fred Well som å varmet opp for Sigrid på hennes utsolgte UK-turné, og slapp en rekke nye singler under konseptet Magnetic Thursdays. I disse dager jobber han med ny musikk som slippes høsten 2019.

Bak artistnavnet og den silkemyke, krystallklare stemmen skjuler Fredrik Bertheussen Brurås fra Åsane seg. Som tidligere frontfigur i bandet The Well har han de siste årene solgt ut Det Akademiske Kvarter i Bergen gjentatte ganger, gjort egen headliner-konsert på USF Verftet og vært support for The Script i Oslo Spektrum.

Hans første konsert som soloartist var for et utsolgt Scala i London, og hans norske debut var for et fullsatt Kvarteret under Vill Vill Vest 2017 i Bergen. NME utnevnte han da som en av de mest spennende artistene på festivalen, mens BTs Einar «Engelen» Engelstad trillet 5-er på terningen med følgende lovord:

– En silkemyk soulstemme kombinert med fengende sanger av det slaget som appellerer både til hjerte og ører. Selvsikkert og scenevant. Kvalitet i alle ledd.

Fred Well er signert på kred-labelet Coco & Co (Aurora, dePresno, Halie m.fl.) og har allerede rukket å gi ut en rekke singler, bl. a.  «Magnetic Feels», «Partners In Crime», «Perfect Harmony» og «Inferno», som må sies å ligge i skjæringspunktet mellom pop, R’n’B og elektronika. Singlene hans har fått anerkjennelse i store internasjonale musikkmagasiner som Clash Music, We Love Nordic og The Line of Best Fit.

Liveanmeldelser:
5/6 – Vill Vill Vest 2017 –  En silkemyk soulstemme kombinert med fengende sanger av det slaget som appellerer både til hjerte og ører

Anmeldelser:
5/6 – Bergens Tidende – Superhero» er en lettbeint, berusende låt
Clash Music –Fred Well’s Effervescent Pop Vision Is Immediately Addictive
NME – Sensual and silky smooth R&B that you can’t help but be seduced by
We Love Nordic – Fred Well is definitely one of the artists to watch out in 2018!