FREDRIK SAROEA

Med iherdig innsats, en usannsynlig rekke tilfeldigheter og flaks har Fredrik Saroea tatt DATAROCK med på en reise fra undergrunnen i Bergen til over 1000 konserter i 36 land. Gjennom denne reisen har Fredrik, med sitt vågale pågangsmot og kreative alternativer til etablerte sannheter, hatt rollen som låtskriver og produsent med eget plateselskap.

Datarock har samarbeidet med noen av verdens største aktører innenfor den internasjonale musikkbransjen samt globale merkevarer som Apple, Coca-Cola, Disney, Microsoft, Google, Electronic Arts, Samsung, MTV, Gibson, Vans. De ikoniske, røde draktene til bandet er et resultat av samarbeidet med kvalitetsmerkevaren Norrøna.

Hør den utrolige historien fortalt med humor og sjarm fra mannen du kjenner fra både Det Store Korslaget og Stian Blipp Show på TV2, eller MGP på NRK – og de kritikerroste restaurantene Lysverket og Hoggorm i Bergen.

Fredrik Saroea er en glimrende konferansier eller foredragsholder om tema som motivasjon, synergier, kreativ markedsføring, grundervirksomhet, entreprenørskap – eller rett og slett bare på pur gøy. Fredrik er også tilgjengelig til DJ-oppdrag.

I disse dager ferdigstiller han sitt aller første soloalbum (Rona Diaries, 2021), og opptrer også alene med nytt materiale.

HJEMMESIDE

SOSIALE MEDIER

BOOKING